7 dagar i Ubud

Vi ha påbörjat vår tredje och sista vecka i Indonesien och befinner oss i skrivande stund på Gili Trawangan, öster om Lombok. På den lilla ön med en omkrets på 8km finns det inte särskilt mycket att göra och här ska vi spendera 7 dagar (en miss i vår planering…) Men veckan innan hade vi en fantastisk tid och julafton i Ubud.

Yoga Barn

Ubud blev bara efter några dagar en av mina favoritplatser vi besökt än så länge. Nya Zeeland var unikt på sitt sätt och Sydney var häftigt, men det var inget ställe som hade den spirituella och avkopplade känslan som Ubud hade. Vår vecka i den lilla staden i centrala Bali kändes som riktig semester.

Vi gjorde yoga innan frukost vid Yoga Barn och gick på Monday movie night och ecstatic dance på fredagskvällen. Vi åt god mat vid de mysiga caféerna i staden och gick på balinesisk matlagningskurs. Spenderade julafton med timmar på spa och med tapas på kvällen tillsammans med vänner vi träffat. Vi deltog i en workshop för kvinnor om kvinnor och träffade flera spännande och härliga människor. Ubud var för bra för att vara sant och är en av få platser jag helt säker på att jag kommer besöka igen.

/Elsa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s