3 underskattade youtubers/beauty gurus

Under den svenska sommaren så har jag hunnit med att kolla lite mer youtube videos än vanligt, samt funnit nya talangfulla personer att premurera på. Jag har ramlat in på några kanaler som jag definitivt tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Här är 4 underskattade youtubers/beauty gurus.

1. Chriselle Lim – ca 520,000 premuranter

Om man ska beskriva Chriselle med endast tre ord så är det; classy, stark och varmhjärtat. 2011 skapade Chriselle bloggen www.thechrisellefactor.com och hennes inriktningar är mode, makup och styling tips. Då hon för 7 månader sedan blev mamma åt lilla Chloé så har hon även börjat göra videos och dela med sig av tips för nyblivna mammor, t.ex. hur man enklast ammar på en offentlig plats. Tidigare i sommar gjorde hon ett sammarbeta med sk-ii, där hon berättar hur hon mådde när hennes första graviditet ledde till missfall och hur hon blev stark igen.

  1. Coffee and Cashmere – ca 7000 premuranter

Felicia som gör videos på sin kanal Coffee and Cashmere är en av mina nyaste favorit personer på youtube. Hon började göra videos bara för några månader sedan och därför inte så många premuranter men hennes kanal växer för dag till dag. Jag blev tipsad om hennes kanal från en vän och det slutade med att jag hade en Coffee and Cashmere maraton dagen efter, hon är helt enkel bara så lätt att tycka om. En annan sak jag gillar med henne är att hon inte gör sina videor felfria utan visar verkligheten och hur det egentligen är när man sminkar sig.

3. My Pale Skin – ca 340,000 premuranter

Många har kanske redan sett Em’s video ”You look disgusting” som nått 14 miljoner tittar och gått runt på facebook, utan att veta vem hon är. Em startade kanalen My Pale Skin för att bygga sitt låga självförtroende som hon fått av sin acne, men också för lite tips och tricks inom makeup som hon lärt sig med åren. Hon är självlärd och öppen för att hjälpa personer som sitter i samma situation som hon, vilken fantastisk människa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s